Lördagen den 17 januari 2009

Idag började dagen 6.20 när klockan väckte oss. En timme senare blev vi upp plockade nere vid Shibuya Station och körda till studion. Det var inte så långt att åka - 15 minuter med bil kanske.

Det såg ut att vara mycket kläder som skulle fotograferas men det var mycket lager på lager så Jordan var klar redan vid 12 fast det var beräknad tid till klockan 16.00. Dom frågade om vi ville äta lunch med dom där eller om vi ville ha  med oss av lunchen som dom beställt.  Jag tycker det är jätte jobbigt att äta lunch här - man vet inte vad det är och jag känner mig jätte feg med att prova. Det ser hemskt ut ibland. Vi var fega båda två och sa att vi gärna tog med oss för vi behövde åka vidare.

       

Dagens hemska gärning var att vi ljög för  ingen av oss ville äta av det men vi kunde inte med att att säga det. Dagens goda gärning var mot uteliggaren under en av broarna vid Shibuya Station - jag hoppas han blev mätt.

Vi gick och tog varsin kyckling smörgås på Subway istället och sen slank det ner en glass också på Cold Stone creamery. Detta väldigt smarriga glass ställe ska man inte missa om man är här i Tokyo. Tyvärr är det väldigt dyrt och SÅ mycket glass får man inte - i alla fall inte om man jämför portionerna på Triumf Glass café i Sävedalen. 
Man väljer i alla fall vad man vill ha för smaker. Jag valde äppelpajglass - Apple Pie A La Cold Stone,  och Jordan valde chokladglass med kakbitar och chokladsås - Germanchökolätekäke (visst var det ett underbart namn!?). Sen samlar dom alla igredienser på en skiva och blandar ihop och lägger upp.


                     

Väldigt gott!

Efter besöket var vi rätt så nöjda förutom att Jordan ville handla en ostbollspåse som hon hade sett i storlek MEGA STOR. I alla fall hoppades hon på att det skulle likna ostbollar vilket det igentligen inte gjorde - men dom var rätt så goda i alla fall.



Hon har inte ätit upp hela än......







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0